aftenselskaber
ARRANGEMENT 5 TIMER
Regatta Pavillonens 5 timers arrangement i tidsrummet 18.00-23.00
Velkomst, 1 glas Crémant
3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe & te ad libitum
(Avec kan tilbydes efter forbrug)
Kr. 995,- pr. person
Børn u. 11 kr. 595
ARRANGEMENT 6 TIMER
Regatta Pavillonens 6 timers arrangement i tidsrummet 18.00-00.00
Velkomst, 1 glas Crémant
3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe & te ad libitum
(Avec kan tilbydes efter forbrug)
Kr. 1095,- pr. person
Børn u. 11 år kr. 695
ARRANGEMENT 7 TIMER
Regatta Pavillonens 7 timers arrangement i tidsrummet 18.00-01.00
Velkomst, 1 glas Crémant
3 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. samt chokolade
Natmad kan tilkøbes for kr. 95
Efter kaffen:
Bar med øl, sodavand og husets vin
Kr. 1.195,- pr. person
Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus
Kr. 1.295,- pr. person
Cocktails kan tilkøbes til bar m/ spiritus
Børn u. 11 år kr. 795
ARRANGEMENT 8 TIMER
Regatta Pavillonens 8 timers arrangement i tidsrummet 18.00-02.00
Velkomst, 1 glas Crémant
4 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. samt chokolade
Natmad kl. 02.00 Vælges fra kort
Efter kaffen:
Bar med øl, sodavand og husets vin
Kr. 1.395,- pr. person
Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus
Kr. 1.495,- pr. person
Cocktails kan tilkøbes til bar m/ spiritus
Børn u. 11 kr. 995
ARRANGEMENT 9 TIMER
Regatta Pavillonens 9 timers arrangement i tidsrummet 18.00-03.00
Velkomst, 1 glas Crémant
4 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. samt chokolade
Natmad kl. 02.00 Vælges fra kort
Efter kaffen:
Bar med øl, sodavand og husets vin
Kr. 1.495,- pr. person
Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus
Kr. 1.595,- pr. person
Cocktails kan tilkøbes til bar m/ spiritus
Børn u. 11 kr. 995
Tilkøb af cocktails
selskabsmenu
aftenmenu
Sæsonkort
Forretter:
Tapas af pango reje, varm røget laks & Serrano-skinke
Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Lyn stegt tun med ingefær sauce & urter i julienne
Hvidløgs marinerede tigerrejer på mango sauce med urter
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Mellemretter:
Gratinerede kammuslinger m/ svampe, bechamel & parmesan
Serrano-skinke m/ parmesan & blandede oliven
Champagne Granité m/ citronmelisse
Jordskokkesuppe m/ Creme fraiche
Hovedretter:
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel
Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, årstidens grønt & skysauce
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel ( kr. 45 i tillæg)
Oksemørbrad m/ årstidens garniture, valgfri sauce & kartoffel ( kr. 75 i tillæg)
Vælg mellem følgende saucer:
Skysauce, Bearnaise, Madeira sauce eller svampesauce
Vælg mellem følgende kartofler:
Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter
Serveres anrettet på tallerken
Desserter:
Panna Cotta med hyldeblomst & friske bær
Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Lime Cheese cake med mango
2 slags is med marengs & friske bær
Samme menu vælges til hele selskabet
vegetar/vegansk menu
Forret:
Avocado carpaccio med ristede mandler samt urter toppet med parmesan ( udelades til veganer )
Hovedret:
Blomkålsbøf på selleri puré med sprøde grøntsager & salvie smør
Desserter:
2 slags Sorbet is med friske bær
Rabarber trifli med vegansk fløde
aftenbuffet
Serveres for min 25 gæster
Forret
Vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, Rösti kartofler & svampesauce
Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, årstidens grønt & skysauce
Ovnstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.
Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon & druer
Hjemmebagt brød m/ smør
Dessert
Vælges fra sæsonkort
Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.
Natmad
KARTOFFEL-PORRER SUPPE
JORDSKOKKESUPPE
KOKKENS OSTE -PØLSEBORD
CHILI CON CARNE
BYG SELV BURGER M/ TILBEHØR
BYG SELV BURGER – PULLED PORK M/ TILBEHØR
BYG SELV HOT DOGS M/ TILBEHØR