Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.
FROKOSTPAKKER
5 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret)
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe/te ad libitum & chokolade
Kr. 875
Børn u. 11 kr. 495
6 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret)
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe/te ad libitum & chokolade
Kr. 975
Børn u. 11 år kr. 595
FROKOSTMENUER
3 retters menu
Sæsonkort
Forret:
Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild
Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke
Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Vitello Tonnato med tuncreme & kapers
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Hovedret:
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel
Lammekølle med tzatziki, sommergrønt, små kartofler & skysauce
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel
(Oksemørbrad kr. 50 i tillæg)
Alle hovedretter serveres en gang og er anrettet på tallerken.
2 . servering af hovedret kan tilkøbes: kr. 50 pr. person, 2 gang hovedret oksemørbrad kr. 75
Alle vores hovedretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Vælg mellem følgende kartofler:
Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter
Sauce samt kartoffer suppleres løbende på bordene
Dessert:
Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Lime Cheese cake med mango
2 slags is med marengs & friske bær
Samme menu vælges til hele selskabet
8 retters klassisk frokost
Serveres på bordene i skåle/fade á 3 omgange
1. servering:
2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers
Røget laks m/ fennikel, granatæbler, jordskokkechips & dild
Pandestegt rødspættefilet m/ citron og hjemmelavet remoulade
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød, smør & fedt
2. servering:
Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon
Mørbradbøf a la creme m/ bacon & purløg
Frikadeller eller flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål & syltede agurker
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
3. servering:
2 slags gode oste m/ hjemmelavet tilbehør
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
Chokolade mousse kage m/ friske bær
FROKOST HOVEDRETSBUFFET
Serveret forret – opstillet buffet – serveret dessert
Forret:
Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild
Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke
Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Vitello Tonnato med tuncreme & kapers
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Hovedretsbuffet:
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto & Rösti kartofler
Provence stegt perlehøne m/ hvidløg, rosmarin & smør stegte kartofler
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.
Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & græskarkerner
Hjemmebagt brød & smør
Dessert:
Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Blomme trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is
Pære belle Helene (sæson)
Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær
Hovedretsbuffeten opstilles
Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet