lokaler

Selskaber i natursmukke omgivelser

Hele året rundt afholder Regatta Pavillonen selskaber. Vi har gennem mange år dannet rammerne for alle former for arrangementer og står til rådighed med vores erfaring til at sammensætte præcis det arrangement du ønsker.

Vores selskabslokaler har gennem årene huset et utal af uforglemmelige og mindeværdige arrangementer.

Alle vores lokaler har udsigt over Bagsværd Sø og Nybro Skov. Ligeledes har alle lokaler direkte udgang til vores store terasseanlæg.

Regatta Pavillonen tilbyder tre forskellige og flotte selskabslokaler, der kan huse både den lille intime fejring og den store festlige anledning.

Bjørn Wiinblad Salen

Vores smukke og ikoniske selskablokale med det originale Bjørn Wiinblad vægmaleri, er ideelt til fx. bryllupper og andre store mærkedage. Lokalet kan rumme op til 80 spisende gæster. Lokalet kan udviddes og dermed huse helt op til 130 gæster.

Salonen

Vores elegante og mindre selskabslokale er ideelt til de mindre og mere intime arrangementer. Lokalet har direkte søudsigt samt tilhørende terasse. Vi anbefaler max 30 gæster

Restauranten

Med panorama udsigt over søen egner dette lokale sig til max. 55 gæster. I selve lokalet findes husets store bar og tilhørende er en stor terasse samt græsareal