aftenselskaber
ARRANGEMENT 5 TIMER
Regatta Pavillonens 5 timers arrangement i tidsrummet 18.00-23.00
Velkomst, 1 glas Crémant
3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe & te ad libitum
(Avec kan tilbydes efter forbrug)
Kr. 995,- pr. person
Børn u. 11 kr. 595
ARRANGEMENT 6 TIMER
Regatta Pavillonens 6 timers arrangement i tidsrummet 18.00-00.00
Velkomst, 1 glas Crémant
3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe & te ad libitum
(Avec kan tilbydes efter forbrug)
Kr. 1095,- pr. person
Børn u. 11 år kr. 695
ARRANGEMENT 7 TIMER
Regatta Pavillonens 7 timers arrangement i tidsrummet 18.00-01.00
Velkomst, 1 glas Crémant
3 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. samt chokolade
Natmad kan tilkøbes for kr. 95
Efter kaffen:
Bar med øl, sodavand og husets vin
Kr. 1.195,- pr. person
Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus
Kr. 1.295,- pr. person
Cocktails kan tilkøbes til bar m/ spiritus
Børn u. 11 år kr. 795
ARRANGEMENT 9 TIMER
Regatta Pavillonens 9 timers arrangement i tidsrummet 18.00-03.00
Velkomst, 1 glas Crémant
4 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. samt chokolade
Natmad kl. 02.00 Vælges fra kort
Efter kaffen:
Bar med øl, sodavand og husets vin
Kr. 1.495,- pr. person
Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus
Kr. 1.595,- pr. person
Cocktails kan tilkøbes til bar m/ spiritus
Børn u. 11 kr. 995
Tilkøb af cocktails
aftenbuffet
Serveres for min 25 gæster
Forret
Vælges fra sæsonkort
Hovedretsbuffet
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, Rösti kartofler & svampesauce
Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce
Ovnstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.
Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & nødder
Hjemmelavet foccacia brød m/ smør
Dessert
Vælges fra sæsonkort
Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.