konfirmation

Selskaber

FROKOSTPAKKER

Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.

5 timers arrangement

Valgfri velkomstdrink

3 retters selskabsmenu
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet 

Kaffe/te ad libitum 

(Avec kan afregnes efter forbrug)

Kr. 895

Børn u. 11 år kr. 495

 

 

6 timers arrangement

Valgfri velkomstdrink

3 retters selskabsmenu
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet 

Kaffe/te ad libitum

(Avec kan afregnes efter forbrug)

Kr. 995

Børn u. 11 år kr. 595

Ønsker I en anden varighed af arrangementet ? Kontakt os venligst

FROKOSTMENUER

konfirmationsmenu 2025

Serveres for min 25 gæster

Der vælges 1 forret – 4 slags kød/fisk, 2 slags kartofler, 3 salater samt 1 dessert

Forretter:

(der vælges én forret)

Tun mousse med sprøde urter og citronperler

Rørt laksemousse serveret på sprød salat med frisker urter, marinerede rødløg  & hjemmelavet  rugbrøds chips

Rejecocktail af håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island dressing, citronperler & Panko reje.

Okse capparcio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner

Varmrøget laks på sprød salat med Tartare sauce, edamame bønner & marinerede rødløg

Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Hovedretsbuffet:

(der vælges 4 slags kød/fisk)

Rosa stegt kalv med krydderurter

Rødvinsmarineret svinekam

Kyllingebryst med flødeost og bacon

Spareribs med barbecue

Ovnstegt laks med hvidløg & krydderurter

Farseret indbagt svinemørbrad

Barbecue marinerede svinekæber

American style kyllingelår

Chilimarineret kalkunbryst

Pestomarineret Kalvefilet

Kyllingelår med sweet chili og sesam

Der vælges 4 slags kød og mod tillæg vælges flere for kr. 55

Hjemmebagt brød & smør

 

Øvrigt på buffeten:

( der vælges 2 slags kartofler og 3 salater):

Broccoli salat m/ salat mayonnaise, rosiner, rødløg & pinjekerner

Pastasalat med grøn pesto og krydderurter

Bagte rodfrugter med honning og sennep

Vandmelon salat med feta & mynte

Hjemmelavede Rösti kartofler

Små ovnstegte kartofler

Flødekartofler

Tomat salat med bøffel Mozzarella & basilikum

Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & græskarkerner

Hjemmebagt brød & smør

Der kan vælges ekstra kartofler/tilbehør for kr. 35 pr gæst

 

Dessert:

(der vælges én dessert)

Hindbær mousse kage

Chokolade trifli kage med friske bær

Chokolade Brownie med vanilje is & friske bær

Panna cotta Cheese cake med hindbær & citron melissa

Toblerone tærte med vanilje is & friske bær

Hovedretsbuffeten opstilles

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet

 

3 retters menu

Sæsonkort

Samme menu vælges til hele selskabet

Forretter:

Tun mousse med sprøde urter og citronperler

Rørt laksemousse serveret på sprød salat med frisker urter, marinerede rødløg  & hjemmelavet  rugbrøds chips

Rejecocktail af håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island dressing, citronperler & Panko reje.

Okse capparcio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner

Varmrøget laks på sprød salat med Tartare sauce, edamame bønner & marinerede rødløg

Hovedretter:

Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel

Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel

Oksemørbrad m/ årstidens garniture, valgfri sauce & kartoffel ( kr. 75 i tillæg)

Alle hovedretter serveres en gang og er anrettet på tallerken.

2 . servering af hovedret kan tilkøbes: kr. 50 pr. person, 2. gang hovedret oksemørbrad kr. 75

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter

Desserter:

Hindbær mousse kage

Chokolade trifli kage med friske bær

Chokolade Brownie med vanilje is & friske bær

Panna cotta Cheese cake med hindbær & citron melissa

Toblerone tærte med vanilje is & friske bær

Samme menu vælges til hele selskabet