FROKOSTPAKKER
Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.
5 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe/te ad libitum
(Avec kan afregnes efter forbrug)
Kr. 895
Børn u. 11 år kr. 495
6 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe/te ad libitum
(Avec kan afregnes efter forbrug)
Kr. 995
Børn u. 11 år kr. 595
Ønsker I en anden varighed af arrangementet ? Kontakt os venligst
FROKOSTMENUER
konfirmationsmenu 2025
Serveres for min 25 gæster
Der vælges 1 forret – 4 slags kød/fisk, 2 slags kartofler, 3 salater samt 1 dessert
Forretter:
(der vælges én forret)
Tun mousse med sprøde urter og citronperler
Rørt laksemousse serveret på sprød salat med frisker urter, marinerede rødløg & hjemmelavet rugbrøds chips
Rejecocktail af håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island dressing, citronperler & Panko reje.
Okse capparcio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Varmrøget laks på sprød salat med Tartare sauce, edamame bønner & marinerede rødløg
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Hovedretsbuffet:
(der vælges 4 slags kød/fisk)
Rosa stegt kalv med krydderurter
Rødvinsmarineret svinekam
Kyllingebryst med flødeost og bacon
Spareribs med barbecue
Ovnstegt laks med hvidløg & krydderurter
Farseret indbagt svinemørbrad
Barbecue marinerede svinekæber
American style kyllingelår
Chilimarineret kalkunbryst
Pestomarineret Kalvefilet
Kyllingelår med sweet chili og sesam
Der vælges 4 slags kød og mod tillæg vælges flere for kr. 55
Hjemmebagt brød & smør
Øvrigt på buffeten:
( der vælges 2 slags kartofler og 3 salater):
Broccoli salat m/ salat mayonnaise, rosiner, rødløg & pinjekerner
Pastasalat med grøn pesto og krydderurter
Bagte rodfrugter med honning og sennep
Vandmelon salat med feta & mynte
Hjemmelavede Rösti kartofler
Små ovnstegte kartofler
Flødekartofler
Tomat salat med bøffel Mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & græskarkerner
Hjemmebagt brød & smør
Der kan vælges ekstra kartofler/tilbehør for kr. 35 pr gæst
Dessert:
(der vælges én dessert)
Hindbær mousse kage
Chokolade trifli kage med friske bær
Chokolade Brownie med vanilje is & friske bær
Panna cotta Cheese cake med hindbær & citron melissa
Toblerone tærte med vanilje is & friske bær
Hovedretsbuffeten opstilles
Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet
3 retters menu
Sæsonkort
Samme menu vælges til hele selskabet
Forretter:
Tun mousse med sprøde urter og citronperler
Rørt laksemousse serveret på sprød salat med frisker urter, marinerede rødløg & hjemmelavet rugbrøds chips
Rejecocktail af håndpillede rejer, hjemmelavet Thousand Island dressing, citronperler & Panko reje.
Okse capparcio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Varmrøget laks på sprød salat med Tartare sauce, edamame bønner & marinerede rødløg
Hovedretter:
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel
Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel
Oksemørbrad m/ årstidens garniture, valgfri sauce & kartoffel ( kr. 75 i tillæg)
Alle hovedretter serveres en gang og er anrettet på tallerken.
2 . servering af hovedret kan tilkøbes: kr. 50 pr. person, 2. gang hovedret oksemørbrad kr. 75
Vælg mellem følgende kartofler:
Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter
Desserter:
Hindbær mousse kage
Chokolade trifli kage med friske bær
Chokolade Brownie med vanilje is & friske bær
Panna cotta Cheese cake med hindbær & citron melissa
Toblerone tærte med vanilje is & friske bær
Samme menu vælges til hele selskabet