FROKOSTPAKKER
Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.
5 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret)
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe/te ad libitum
(Avec kan afregnes efter forbrug)
Kr. 895
Børn u. 11 år kr. 495
6 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret)
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe/te ad libitum
(Avec kan afregnes efter forbrug)
Kr. 995
Børn u. 11 år kr. 595
FROKOSTMENUER
3 retters menu
Sæsonkort
Samme menu vælges til hele selskabet
Forretter:
Tapas af pango reje, varm røget laks & Serrano-skinke
Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Vitello Tonnato med tuncreme & kapers
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Hovedretter:
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel
Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel
Oksemørbrad m/ årstidens garniture, valgfri sauce & kartoffel ( kr. 75 i tillæg)
Alle hovedretter serveres en gang og er anrettet på tallerken.
2 . servering af hovedret kan tilkøbes: kr. 50 pr. person, 2. gang hovedret oksemørbrad kr. 75
Vælg mellem følgende kartofler:
Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter
Desserter:
Gateau Marcel chokolade mousse kage med skovbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Lime Cheese cake med mango
2 slags is med marengs & friske bær
Samme menu vælges til hele selskabet
8 retters klassisk frokost
Serveres på bordene i skåle/fade á 3 omgange
1. servering:
2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers
Varm røget laks m/ fennikel, granatæbler, jordskokkechips & dild
Pandestegt rødspættefilet m/ citron og hjemmelavet remoulade
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød, smør & fedt
2. servering:
Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon
Mørbradbøf a la creme m/ bacon & purløg
Frikadeller eller flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål & syltede agurker
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
3. servering (serveres på buffet):
2 slags gode oste m/ hjemmelavet tilbehør
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
Chokolade mousse kage m/ friske bær
FROKOST HOVEDRETSBUFFET
Serveres for min 25 gæster
Serveret forret – opstillet buffet – serveret dessert
Forretter:
(der vælges én forret)
Tapas af pango reje, varm røget laks & Serrano-skinke
Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Vitello Tonnato med tuncreme & kapers
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Hovedretsbuffet:
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto & Rösti kartofler
Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.
Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & græskarkerner
Hjemmebagt brød & smør
Dessert:
(der vælges én dessert)
Gateau Marcel chokolade mousse kage med skovbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Lime Cheese cake med mango
2 slags is med marengs & friske bær
Hovedretsbuffeten opstilles
Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet