Aftenmenu Fra kl. 17 – 20.30
Torsdag, fredag & lørdag
FORRETTER
Rejecocktail
m/ håndpillede rejer,
hjemmelavet Thousand Island,
salat & pankoreje
Kr. 135
Varmrøget laks
m/ estragon creme, marinerede rødløg
& krydderurter
Kr. 139
grønne asparges
med sauce mousseline & håndpillede rejer
Kr. 135
HOVEDRETTER
Tatar af okse
m/ løg, kapers, karse, peberrod, estragon creme, æggeblomme & fritter
Kr. 199
fisketapas
m/ lynstegt tun, panko panerede tigerrejer med sød chili, samt varmt røget laks estragon creme
Kr. 199
Dagens fisk
m/ små kartofler, krydderurter,
årstidens grønt (sauce afhænger af fisken)
Kr. 255
skindstegt kulmule
m/ små kartofler, krydderurter,
årstidens grønt & cremet fiskesauce
Kr. 255
Langtidsstegt kalvefilet
m/ fritter eller små kartofler,
årstidens grønt &
Bearnaise sauce
Kr. 295
Unghanebryst
m( små kartofler, sommergrønt & svampesauce
Kr. 275
BØRNEMENU
Børnetapas
(under 11 år)
Rødspætte m/ fritter, agurk, frugt
Nutella & hjemmebagt brød
Kr. 129
Hovedret til børn
Halv portion – halv pris
DESSERTER
Rabarber Trifli
m/ knas & let pisket fløde
Kr. 89
Pandekager m/ is
Kr. 89
2 slags is
m/ marengs & friske bær
Kr. 89
æbletærte
m/ creme fraise & friske bær
Kr. 89