FROKOST

Selskaber

FROKOSTPAKKER

Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.

5 timers arrangement

Valgfri velkomstdrink

3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret)
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet 

Kaffe/te ad libitum 

(Avec kan afregnes efter forbrug)

Kr. 895

Børn u. 11 år kr. 495

 

 

6 timers arrangement

Valgfri velkomstdrink

3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret)
eller
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Husets hvid -og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet 

Kaffe/te ad libitum

(Avec kan afregnes efter forbrug)

Kr. 995

Børn u. 11 år kr. 595

FROKOSTMENUER

3 retters menu

Sæsonkort

Samme menu vælges til hele selskabet

Forretter:

Tapas af pango reje, varm røget laks & Serrano-skinke

Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg

Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce

Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner

Vitello Tonnato med tuncreme & kapers

Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Hovedretter:

Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel

Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel

Oksemørbrad m/ årstidens garniture, valgfri sauce & kartoffel ( kr. 75 i tillæg)

Alle hovedretter serveres en gang og er anrettet på tallerken.

2 . servering af hovedret kan tilkøbes: kr. 50 pr. person, 2. gang hovedret oksemørbrad kr. 75

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter

Desserter:

Gateau Marcel chokolade mousse kage med skovbærcoulis & vaniljeis samt friske bær

Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)

Lime Cheese cake med mango

2 slags is med marengs & friske bær

Samme menu vælges til hele selskabet

8 retters klassisk frokost

Serveres på bordene i skåle/fade á 3 omgange

1. servering:

2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers
Varm røget laks m/ fennikel, granatæbler, jordskokkechips & dild
Pandestegt rødspættefilet m/ citron og hjemmelavet remoulade
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød, smør & fedt

2. servering:

Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon
Mørbradbøf a la creme m/ bacon & purløg
Frikadeller eller flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål & syltede agurker
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør

3. servering (serveres på buffet):

2 slags gode oste m/ hjemmelavet tilbehør
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
Chokolade mousse kage m/ friske bær

FROKOST HOVEDRETSBUFFET

Serveres for min 25 gæster

Serveret forret – opstillet buffet – serveret dessert

Forretter:

(der vælges én forret)
Tapas af pango reje, varm røget laks & Serrano-skinke
Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner
Vitello Tonnato med tuncreme & kapers
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Hovedretsbuffet:

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto & Rösti kartofler
Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.
Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & græskarkerner
Hjemmebagt brød & smør

Dessert:

(der vælges én dessert)
Gateau Marcel chokolade mousse kage med skovbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Lime Cheese cake med mango
2 slags is med marengs & friske bær

Hovedretsbuffeten opstilles

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet