aften fra kortet

Book bord

Aftenmenu Fra kl. 17 – 20.30

Torsdag, fredag & lørdag

FORRETTER

Rejecocktail

m/ håndpillede rejer,
hjemmelavet Thousand Island,
salat & pankoreje
Kr. 135

Varmrøget laks

m/ estragon creme, marinerede rødløg
& krydderurter
Kr. 139

Okse Cappaccio

m/ høvlet parmesan, soltørrede tomater &
ristede pinkekerner
Kr. 145

Vitello Tonnato

Tynde skiver af rosa stegt kalvefilet
m/ tuncreme & kapers
Kr. 139

HOVEDRETTER

 

Tatar af okse

m/ løg, kapers, karse, peberrod, estragon creme, æggeblomme & fritter

Kr. 199

fisketapas

m/ lynstegt tun, panko panerede tigerrejer med sød chili, samt varmt røget laks estragon creme

Kr. 199

Dagens fisk

m/ små kartofler, krydderurter,
årstidens grønt & cremet fiskesauce
Kr. 255

Langtidsstegt kalvefilet

m/ fritter eller små kartofler,
årstidens grønt &
svampesauce
Kr. 295

Fish & Chips

af kulmule m/ sauce Tartare
Kr. 199

 

BØRNEMENU

Børnetapas

(under 11 år)
Rødspætte m/ fritter, agurk, frugt
Nutella & hjemmebagt brød
Kr. 129

Hovedret til børn

Halv portion – halv pris

DESSERTER

Rabarber Trifli

m/ knas & let pisket fløde
Kr. 89

Pandekager m/ is

Kr. 89

Gateau Marcel

chokolade mousse kage m/
skovbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Kr. 89