Julefrokost 2017

Regatta Pavillonen tilbyder afholdelse af julefrokoster i hele julemåneden fra kl 17 / 18 til kl 01. Jeres selskab vil blive afholdt i jeres eget lokale med udsigt over Bagsværd sø.

 

JULEFROKOST MENU


Velkomstdrink:

Evt. lemon øl

Kr. 45

 

Julebuffet:

Dijon sild m/ rå løg & kapers
Karry sild m/ æble, rå løg & kapers

Hjemmelavet hønsesalat m/ champignon & bacon
Fanø laks m/ citron creme & jordskokke chips
Pandestegte rødspætter m/ hjemmelavet remoulade

Tarteletter m/ høns i asparges
Mørbradbøf af frilandsgris m/ champignon a la creme
Rødkålsalat vendt i balsamico, honning, olie m/
granatæbler & hasselnødder
Rødbedesalat med appelsin og valnødder
Lun leverpostej servers m/ bacon & champignon
Flæskesteg af frilandsgris m/ rødkål & surt

2 slags oste m/ druer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Hjemmebagt rugbrød & franskbrød
Friskkærnet smør

Kr.395

Til maden:

Øl, vin, sodavand & snaps ad libitum

Kr.250

 

Efter maden:

Kaffe & The

Kr. 45

 

Fri bar til kl. 01.00: Øl, vin, sodavand & spiritus

Kr.200

 

I alt pr. person

Kr.935

 

Alternativt kan i selvfølgelig også vælge at betale drikkevarer efter forbrug

VINE


MOUSSERENDE:

Cava Brut Reserva, Segura Viudas

kr. 65,- pr. glas

Cremant de Bourgogne

kr. 75,- pr. glas

 

HVIDVINE:

Sainte Peyre Chardonnay 2016

kr. 275,-

Laurent Miquel Viognier/chardonnay 2016

kr. 295,-

Villa Antinori Bianco 2015

kr. 325,-

Gunderloch Riesling Trocken 2015

kr. 375,-

Chablis 2015, Domaine Jean Collet

kr. 425,-

 

RØDVINE:

Les Grands Chemins 2016

kr. 275,-

Laurent Miquel Syrah-Grenache 2015

kr. 295,-

Villa Antinori Rosso Toscana 2014

kr. 375,-

Homeland Zinfandel 2016 kr

325,-

Côtes du Rhône, Les Forots 2015

kr.375,-

Bourgogne Rouge 2014

kr. 475,-

 

DESSERTVIN:

Chateau Septy 2013 (1/2 fl)

kr. 275,-

Sauternes, Reflets de Carbonnieu 2010 (1/1)

kr. 495,-


NYTÅRSMENU 2017

 

LAD OS TILBEREDE JERES NYTÅRS MENU

Læn dig tilbage og nyd vores lækre nytårsmenu.

Vi tilbyder følgende menu som Take Away til dig og dine gæster:

FORRET:

Tapas af Fanø laks m. granatæbler & jordskokke chips. Tigerrejer m. Gomadressing. Sortfodsskinke m. parmesan & sydlandske oliven

HOVEDRET:

Rosa stegt oksemørbrad m/ Pom Rósti, Unesco kål, ovnstegte rodfrugter, marinerede rødløg & sauce af vilde svampe

 

DESSERT:

Gateau Marcel chokolademousse kage m/  friske bær & hindbærcoulis

KR. 329

You have Successfully Subscribed!