aften fra kortet

Book bord

Aftenmenu Fra kl. 17 – 20.30

Torsdag, fredag & lørdag

FORRETTER

Fisketapas
Lynstegt tun med tangsalat & wasabi rogn
Laks m/ citron crème & jordskokke chips
Panko rejer m/ sød chili
Kr. 135

Røget laks
Røget laks med citron creme, fennikel, granatæbler & jordskokke chips
Kr. 125

Vitello Tonnato
Tynde skiver af rosa stegt kalvefilet med tuncreme & kapers
Kr. 125

HOVEDRETTER

Skindstegt Kulmule
med cremet fiskesauce, forårsgrønt, wasabi rogn
& tangsalat
Kr. 225

Wienershcnitzel
Af kalvefilet med brasede kartofler, ærter & svampesauce
Kr. 235

Langtidsstegt kalvefilet
Med forårsgrønt, knuste kartofler & svampesauce
Kr. 245

Fish & Chips
Af kulmule med sauce Tartare
Kr. 189

Pandestegte Rødspætter
Med ovnstegte kartofler, hjemmelavet remoulade & smørsauce
Kr. 235

Børnetapas
( Under 12 år )
Rødspætte med fritter, agurk, frugt
Nutella & hjemmebagt brød
Kr. 125

DESSERTER

Lime Cheese Cake m/ hvid chokolade & mango
Kr. 79

Gateau Marcel – chokolademousse kage m/ vaniljeis
Kr. 79

Rabarber Trifle m/ knas & let pisket fløde
Kr. 79

Skovbær Cheese Cake
Kr. 79

Pandekager m/ is
Kr. 69