AFTEN MENUER

AFTEN


SELSKABSMENU 3 RETTER

FORRET

Tapas af pango reje, røget laks & serranoskinke. 

Røget laks laks m/ citroncreme,  fennikel, granatæbler & jordskokke chips. 

Stegte kammuslinger m/ blomkålscreme & bacon støv.

Rimet torsk med rygeost, rugbrødscrouton & ærte skud.

Vitello Tonato (tynde skiver kalvekød m/ tuncreme).

Klassisk cappacio m/ pinjekerner & frisk parmesan.

Rejecocktail af napolitana, håndpillede rejer, pangoreje & hjemmelavet Thousand Island

Alle vores forretter serveres med hjemmebagt focciabrød 

 

HOVEDRET

Skinstegt kulmule på perlebyg m/ cremet fiskesauce & wasabi rogn

Provencestegt perlehøne m/ årstidens lækre grøntsager & små ristede kartofler

* Grillet oksetournedos serveret på blomkålspuré m/ østershattesamt & årstidens garniture (tillæg 45 kr)

Langtids stegt kalvefilet stegt m/ persille pesto

Vælg mellem følgende saucer: 

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, svampesauce, * morkelsauce ( tillæg kr. 25 )

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissollee, Pom Duchesse, Pom Rösti,  Grove fritter

Alle hovedretter er anrettet på tallerken & serveres m/ årstidens garniture. Bydes 2. gang fra fad. *Serveres én gang. 

Sauce samt kartoffelgarniture suppleres løbende. 

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.

 

DESSERT

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vanilleis.

Rabarber trifli med knas & let pisket fløde.

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is.

Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær.

Hvid chokolade Panna cotta med hyldeblomst & æble.

3 retter kr. 475,- pr. person 

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.


 

 

 

SELSKABSMENU 4 RETTER

FORRET

Tapas af pango reje, røget laks & serranoskinke.

Røget laks laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler & jordskokke chips.

Stegte kammuslinger m/ blomkålscreme & bacon støv.

Rimet torsk med rygeost, rugbrødscrouton & ærte skud.

Vitello Tonato (tynde skiver kalvekød m/ tuncreme).

Klassisk cappacio m/ pinjekerner & frisk parmesan.

Rejecocktail af napolitana, håndpillede rejer, pangoreje & hjemmelavet Thousand Island

Alle vores forretter serveres med hjemmebagt Foccacia brød & smør.

MELLEMRET

Rimet torsk m/ rygeostcreme, rugbrødscrouton & ærteskud

Stegte kammuslinger m/ blomkålscreme & bacon støv.

Serranoskinke m/ parmesan & blandede oliven

Udvalg af oste m/ hjemmelavet tilbehør

HOVEDRET

Skindstegt kulmule på perlebyg m/ cremet fiskesauce

Provencestegt perlehøne m/ årstidens lækre grøntsager & små ristede kartofler

*Grillet oksetournedos serveret på blomkålspuré m/ østershattesamt årstidens garniture

Langtids stegt kalvefilet stegt m/ ramsløgs pesto

 

Vælg mellem følgende saucer:

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, svampesauce

Vælg mellem følgende kartofler:

Pom Anna, Pom rissollee, Pom Duchesse, PomRösti, Grove fritter,

Alle hovedretter er anrettet på tallerken & serveres m/ årstidens garniture. Bydes 2. gang fra fad.

*Serveres én gang.

Sauce samt kartoffelgarniture suppleres løbende.

DESSERT

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vanilleis.

Rabarber trifli med knas og let pisket fløde..

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is.

Hjemmelavet mandelkurve m/ 2 slags is m/ friske bær.

Kr. 545

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.

.


SELSKABSMENU AFTENBUFFET

 

 

FORRET

 

Vælges fra sæsonkort

 

 

 

HOVEDRETSBUFFET

 

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto & Rösti kartofler

 

Provence stegt lamme chops m/ hvidløg, rosmarin & smør stegte kartofler

 

Ovnstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

 

Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.

 

Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum

 

Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & nødder

 

Hjemmelavet foccacia brød m/ smør

 

 

 

DESSERT

 

Vælges fra sæsonkort

 

Kr. 530,- pr. person

 

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.

 

Serveres for minimum 30 personer.

 


 

SELSKABSMENU GRILLBUFFET

 

Bøffer af Okse Striploin

Gode ben m/ barbecue & honning

Laksefilet stegt m/ hvidløg

Grillpølser

Salat m/ perlebyg, græskarkerner, soltørrede tomater& marinerede rødløg

Broccoli salat m/ rødløg, bacon & pinjekerner

Vandmelon salat m/ fetaost & mynte

Små grillede kartofler

Flødekartofler

Hjemmebagt brød & smør

 

DESSERT

Gateau Marcel chokolade mousse kage

Jordbær kage

Kr. 450 pr. person 

Serveres for minimum 40 personer.


SELSKABSARRANGEMENT 5 TIMER

Regatta Pavillonens 5 timers arrangement i tidsrummet 18.00-23.00

Velkomst, 1 glas Crémant

3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. Hjemmebagte småkager

Kr. 885,- pr. person

Opdækning med hvide stofduge, -servietter, hvide lys og blomster i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.


SELSKABSARRANGEMENT 7 TIMER

 Regatta Pavillonens 7 timers arrangement i tidsrummet 18.00-01.00

Velkomst, 1 glas Crémant

3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. Hjemmebagte småkager

Natmad kl. 00.00 Vælges fra kort

Bar med øl, sodavand og husets vin

Kr. 1.195,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus

Kr. 1.295,- pr. person

Opdækning med hvide stofduge, -servietter, hvide lys og blomster i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.


SELSKABSARRANGEMENT 9 TIMER

 Regatta Pavillonens 9 timers arrangement i tidsrummet 18.00-03.00

Velkomst, 1 glas Crémant

4 retters selskabsmiddag

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. Hjemmebagte småkager

Natmad kl. 02.00 Vælges fra kort

Bar med øl, sodavand og husets vin Kr. 1.345,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus Kr. 1.450,- pr. person

Opdækning med hvide stofduge, -servietter, hvide lys og blomster i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.