AFTEN MENUER

AFTEN


SELSKABSMENU 3 RETTER

 

Forret 

Tapas af pango reje, fanø laks & sortfodsskinke.

Fanø laks m/ mild peberrodscreme, rå marineret fennikel & jordskokke chips.

Stegte kammuslinger m/ blomkålscreme & bacon støv.

* Foiegras terrin m/ chutney. ( Tillæg kr. 45 )

Klassisk cappacio m/ pinjekerner & frisk parmesan.

Rejecocktail af napolitana, håndpillede rejer, pangoreje & hjemmelavet Thousand Island

Alle vores forretter serveres med hjemmebagt focciabrød 

og friskkærnet smør. 

 

Hovedret 

Stegt havkat på perlebyg m/ cremet fiskesauce & wasabi rogn

Svampe farseret perlehøne m/ årstidens lækre grøntsager & små ristede kartofler

* Grillet oksetournedos serveret på blomkålspuré m/ Pom Anna

Langtids stegt kalvefilet stegt m/ persille pesto

Vælg mellem følgende saucer: 

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, svampesauce, * morkelsauce ( tillæg kr. 25 )

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissollee, Pom Duchesse, Grove fritter, kartoffel roulade,

Alle hovedretter er anrettet på tallerken & serveres m/ årstidens garniture. Bydes 2. gang fra fad. *Serveres én gang. 

Sauce samt kartoffelgarniture suppleres løbende. 

 

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.

 

Dessert 

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & solbær sorbet.

Blomme trifli med knas og let pisket fløde.

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is.

Pære belle Helene.

Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær.

 

3 retter kr. 475,- pr. person 

 

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.


SELSKABSMENU 4 RETTER

Forret

Tapas af pango reje, fanø laks & sortfodsskinke.

Fanø laks m/ mild peberrodscreme, rå marineret fennikel & jordskokke chips.

Foiegras terrin m/ chutney.

Klassisk cappacio m/ pinjekerner & frisk parmesan.

Rejecocktail af napolitana, håndpillede rejer, pangoreje & hjemmelavet Thousand Island.

Alle vores forretter serveres med hjemmebagt surdejsbrød og friskkærnet smør.

 

Mellemret eller ost

Rimet torsk m/ kærnemælksdressing, granatæbe & dild

Stegte kammuslinger m/ blomkålscreme & bacon støv.

Sortfodsskinke m/ parmesan & blandede oliven

Udvalg af oste m/ hjemmelavet tilbehør

 

Hovedret

Skindstegt havkat på perlebyg m/ cremet fiskesauce

Svampe farseret perlehøne m/ årstidens lækre grøntsager & små ristede kartofler

* Grillet oksetournedos serveret på blomkålspuré m/ Pom Anna

Langtids stegt kalvefilet stegt m/ ramsløgs pesto

* Krondyrkølle m/ cremede bønner.

 

Vælg mellem følgende saucer:

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, svampesauce

 

Vælg mellem følgende kartofler:

Pom Anna, Pom rissollee, Pom Duchesse, Grove fritter, kartoffel roulade,

 

Alle hovedretter er anrettet på tallerken & serveres m/ årstidens garniture. Bydes 2. gang fra fad.

*Serveres én gang.

Sauce samt kartoffelgarniture suppleres løbende.

 

Dessert

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & solbær sorbet.

Blomme trifli med knas og let pisket fløde.

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is.

Pære belle Helene.

Trio af lys, hvis & mørk chokolade mousse m/ friske bær

 

Kr. 545

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.

.


SELSKABSMENU AFTENBUFFET

 

Forret

Vælges fra sæsonkort

 

Hovedrets buffet

Stegt perlehønebryst med fyld af persille og spinat

Gode ben grillet med barbecue og honning

Langtidsstegt okseculotte tilberedt med timian og hvidløg

Ovnbagte grove grøntsager

Rå rødbedesalat med tranebær, græskarkerner og fetaost

Speltsalat med fine grønne bønner, rødløg og sennepsdressing

Kartoffelgratin samt sprødstegte kartofler med rosmarin

 

Dessert

Vælges fra sæsonkort

 

Kr. 530,- pr. person

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.

Serveres for minimum 30 personer.


SELSKABSMENU GRILLBUFFET

 

Bøffer af Okse Striploin

Gode ben m/ barbecue & honning

Laksefilet stegt m/ hvidløg

Grillpølser

Salat m/ perlebyg, græskarkerner, soltørrede tomater& marinerede rødløg

Broccoli salat m/ rødløg, bacon & pinjekerner

Vandmelon salat m/ fetaost & mynte

Små grillede kartofler

Flødekartofler

Hjemmebagt brød & smør

 

Dessert 

Gateau Marcel chokolade mousse kage

Jordbær kage

Hvid chokolade/ Lime Cheese cake m/ friske bær

 

Kr. 450 pr. person 

Serveres for minimum 40 personer.


SELSKABSARRANGEMENT 5 TIMER

Regatta Pavillonens 5 timers arrangement i tidsrummet 18.00-23.00

Velkomst, 1 glas Crémant

3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te

1 Cognac eller likør 2 cl.

Hjemmebagte småkager

Kr. 885,- pr. person

Opdækning med hvide stofduge, -servietter, hvide lys og blomster

i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.

Klik HER for at downloade menuen som PDF


SELSKABSARRANGEMENT 7 TIMER

 Regatta Pavillonens 7 timers arrangement i tidsrummet 18.00-01.00

Velkomst, 1 glas Crémant

3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te

1 Cognac eller likør 2 cl.

Hjemmebagte småkager

Natmad kl. 00.00

Vælges fra kort

Bar med øl, sodavand og husets vin

Kr. 1.195,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus

Kr. 1.295,- pr. person

Opdækning med hvide stofduge, -servietter, hvide lys og blomster

i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.

 


SELSKABSARRANGEMENT 9 TIMER

 Regatta Pavillonens 9 timers arrangement i tidsrummet 18.00-03.00

Velkomst, 1 glas Crémant

4 retters selskabsmiddag

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te

1 Cognac eller likør 2 cl.

Hjemmebagte småkager

Natmad kl. 02.00

Vælges fra kort

Bar med øl, sodavand og husets vin

Kr. 1.345,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus

Kr. 1.450,- pr. person

Opdækning med hvide stofduge, -servietter, hvide lys og blomster

i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.

Klik HER for at downloade menuen som PDF


NYTÅRSMENU 2017

 

LAD OS TILBEREDE JERES NYTÅRS MENU

Læn dig tilbage og nyd vores lækre nytårsmenu.

Vi tilbyder følgende menu som Take Away til dig og dine gæster:

FORRET:

Tapas af Fanø laks m. granatæbler & jordskokke chips. Tigerrejer m. Gomadressing. Sortfodsskinke m. parmesan & sydlandske oliven

HOVEDRET:

Rosa stegt oksemørbrad m/ Pom Rósti, Unesco kål, ovnstegte rodfrugter, marinerede rødløg & sauce af vilde svampe

 

DESSERT:

Gateau Marcel chokolademousse kage m/  friske bær & hindbærcoulis

KR. 329

You have Successfully Subscribed!