AFTEN MENUER

aftenselskaber


ARRANGEMENT 5 TIMER

Regatta Pavillonens 5 timers arrangement i tidsrummet 18.00-23.00

Velkomst, 1 glas Crémant

3 retters selskabsmiddag vælges fra sæsonkort

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. Hjemmebagte småkager

Kr. 885,- pr. person

ARRANGEMENT 7 TIMER

 Regatta Pavillonens 7 timers arrangement i tidsrummet 18.00-01.00

Velkomst, 1 glas Crémant

3 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. Hjemmebagte småkager

Natmad kl. 00.00 Vælges fra kort

Bar med øl, sodavand og husets vin

Kr. 1.195,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus

Kr. 1.295,- pr. person

ARRANGEMENT 9 TIMER

 Regatta Pavillonens 9 timers arrangement i tidsrummet 18.00-03.00

Velkomst, 1 glas Crémant

4 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. Hjemmebagte småkager

Natmad kl. 02.00 Vælges fra kort

Bar med øl, sodavand og husets vin

Kr. 1.345,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus

Kr. 1.450,- pr. person

Priserne inkluderer opdækning med hvide stofduge, -servietter, hvide lys og blomster i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.



aftenmenuer

aftenmenu 2020

Forret:
Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild

Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke

Rejecocktail af håndpillede rejer m/ hjemmelavet Thousand Island dressing & pango reje

Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Klassisk okse cappacio m/ rucola pinjekerner & frisk parmesan

 Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Mellemret:
Rimmet torsk m/ kærnemælksdressing, granatæbler & dild

Stegte kammuslinger m/ blomkålscreme & bacon støv

Serrano-skinke m/ parmesan & blandede oliven

Udvalg af Husets oste m/ hjemmelavet tilbehør

Hovedret:
Stegt kulmule på perlebyg m/ cremet fiskesauce & wasabi rogn

Provencestegt perlehøne serveret m/ årstidens grøntsager

* Grillet oksetournedos serveret på blomkålspuré m/ Pom Anna (én gang servering)

Langtids stegt kalvefilet stegt m/ persille pesto

Alle vores hovedretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Vælg mellem følgende saucer: 

Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, svampesauce, * morkelsauce ( tillæg kr. 25 )

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter

Sauce samt kartoffer suppleres løbende på bordene

2. servering tilbydes fra fad

Dessert:

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær

Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is

Creme Brulleé

Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær

3 retter kr. 475,- pr. person – 4 retter kr. 535 pr. person

Samme menu vælges til hele selskabet

Serveres til minimum 25 personer

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring

 

aftenbuffet 2020

Forret

  Vælges fra sæsonkort

  Hovedretsbuffet  

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, Rösti kartofler & svampesauce

Provence stegt perlehøne m/ hvidløg, rosmarin & smør stegte kartofler

Ovnstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.

 Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum

 Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & nødder

Hjemmelavet foccacia brød m/ smør 

Dessert

Vælges fra sæsonkort

Kr. 530,- pr. person

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.

Serveres for minimum 30 personer

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring

 

grillbuffet 2020

Bøffer af Okse Striploin
Gode ben m/ barbecue & honning
Laksefilet stegt m/ hvidløg
Grillpølser m/ diverse tilbehør
Salat m/ perlebyg, græskarkerner, soltørrede tomater& marinerede rødløg
Broccoli salat m/ rødløg, bacon & pinjekerner
Vandmelon salat m/ fetaost & mynte
Små grillede kartofler
Flødekartofler
Hjemmebagt brød & smør

Dessert
Gateau Marcel chokolade mousse kage
Jordbær kage
Kr. 450 pr. person
Serveres for minimum 30 personer

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring