ARRANGEMENTER

ARRANGEMENTER


RECEPTION 3 TIMER

 Regatta Reception 3 timer

1 stk. Pango rejer m/ sød chili

1 stk. Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/ goma dressing ( sesam dressing )

1 stk. Serrano skinke m/ parmesan & sydlandske oliven

1 stk. Bruchetta m/ serrano skinke & bøffel mozzarella

1 stk. røget laks på peberrodscreme m/ jordskokke chips

1 stk. Hjemmelavet hønsesalat på rugbrødscrouton

1 stk. Hvide & grønne asparges m/ sauce mousseline & håndpillede rejer

1 stk. Haricot verts ( bønner ) svøbt i bacon

1 stk. Hjemmelavede fiskefrikadeller m/ rødløgscreme

1 stk. Vitello tonnato ( tynde skiver af kalvekød ) m/ tuncreme

1 stk. Små tærter m/ Gruyere ost

1 stk. Små ciabatta sandwich m/ tomat, Mozzarella & basilikum

2 stk. Ost

1 stk. Gateau Marzel chokolade mousse kage

1 stk. Rabarbertærte m/ kokos

1 stk. Jordbær dyppet i mørk chokolade

1 stk. Lime cheese cake

 

5 retter kr. 159 pr. person 

Ekstra ret kr. 25 pr. person

 

Receptionsbuffeten er et let måltid til et stående selskab.

Skal buffeten udgøre det for et helt måltid, skal der forventes et tillæg.

 


Mindehøjtidelighed - varighed 3 timer

Kaffe, te,  kringle samt 2 halve teboller med smør

kr. 150


        Kaffe, te, kringle samt 2 styk fingersandwich med diverse pålæg
Kr. 175


Kaffe, te, kringle samt 2 styk uspecificeret smørrebrød
Kr 200


Kaffe, te, kringle, samt 2 styk luksus smørrebrød
Kr. 225


Serveres til minimum 25 personer i separat lokale med udsigt over Bagsværd Sø.

Priserne inkluderer opdækning m/ hvide duge, stearinlys samt årstidens blomster.

Drikkevarer afregnes efter forbrug til følgende priser:

Husets Hvidvin:  Haut Syrah Cabernet  pr. flaske Kr. 275 

Husets Rødvin: Haut Chardonnay, husets pr. flaske   Kr. 275 

Sodavand  pr. flaske    Kr.  30 

Øl pr. flaske     Kr.  40 

Special øl fra Skovlyst 0,5 l. pr. flaske Kr. 58


NATMAD

I Danmark har vi en tradition med at servere natmad.

Natmad er ofte en naturlig afslutning på en festlig aften.

Festen har været i gang i mange timer, og det kan være rart at få fyldt depoterne,

inden selskabet bryder op og får sagt farvel, og tak for en dejlig aften.

En kold øl eller vand er fortrukket af mange som læskende ledsager.

Vores erfaring er, at natmad gerne må være gamle kendinge og også gerne lidt krydret og fyldig.

 

Lune pandestegte frikadeller serveret med marineret kartoffelsalat med kryddergrønt,

hjemmesylt med kernerugbrød og friskkærnet smør

Kr. 125,-

 

Chili Con Carne med syrnet fløde og lune surdejsboller

Kr. 125,-

 

Kokkens natmad:

Smør-selv buffet med rullepølse, leverpostej, saltkød samt oksespegepølse.

Hertil rødløg, stegesky, italiensk salat, karse, grov remoulade, ristede løg.

Rugbrød, krydderfedt og friskkærnet smør.

Kr. 125,-

 

Klik HER for at downloade menuen som PDF