ARRANGEMENTER

ARRANGEMENTER


RECEPTION 3 TIMER

 Regatta Reception 3 timer

1 stk. Pango rejer m/ sød chili

1 stk. Hvidløgsmarinerede tigerrejer m/ goma dressing ( sesam dressing )

1 stk. Serrano skinke m/ parmesan & sydlandske oliven

1 stk. Bruchetta m/ serrano skinke & bøffel mozzarella

1 stk. WintherRiet laks på peberrodscreme m/ jordskokke chips

1 stk. Hjemmelavet hønsesalat på rugbrødscrouton

1 stk. Hvide & grønne asparges m/ sauce mousseline & håndpillede rejer

1 stk. Haricot verts ( bønner ) svøbt i bacon

1 stk. Hjemmelavede fiskefrikadeller m/ rødløgscreme

1 stk. Vitello tonnato ( tynde skiver af kalvekød ) m/ tuncreme

1 stk. Små tærter m/ Gruyere ost

1 stk. Små ciabatta sandwich m/ tomat, Mozzarella & basilikum

2 stk. Ost

1 stk. Gateau Marzel chokolade mousse kage

1 stk. Rabarbertærte m/ kokos

1 stk. Jordbær dyppet i mørk chokolade

1 stk. Lime cheese cake

 

5 retter kr. 159 pr. person 

Ekstra ret kr. 25 pr. person

 

Receptionsbuffeten er et let måltid til et stående selskab.

Skal buffeten udgøre det for et helt måltid, skal der forventes et tillæg.

 


EFTER BEGRAVELSE ARRANGEMENT 2 TIMER

Kaffe/te, kage og 2/2 smurte teboller

Pr. person kr. 175,00

 

Kaffe/te og 2 stk. finger sandwich

Pr. person kr. 185,00

 

Kaffe/te, kage og 2 stk. finger sandwich

Pr. person kr. 215,00

 

Kaffe/te og 2 stk. uspecificeret smørrebrød

Pr. person kr. 225,00

 

Kaffe/te, kringle og 2 stk. uspecificeret smørrebrød

Pr. person kr. 255,00

 

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Sodavand kr. 30,00 pr. fl.

Øl kr. 40,00 pr. fl.

Vin kr. 275,00 pr. fl.

 

Serveres til minimum 25 personer i separat lokale med udsigt over Bagsværd Sø.

Klik HER for at downloade menuen som PDF


NATMAD

I Danmark har vi en tradition med at servere natmad.

Natmad er ofte en naturlig afslutning på en festlig aften.

Festen har været i gang i mange timer, og det kan være rart at få fyldt depoterne,

inden selskabet bryder op og får sagt farvel, og tak for en dejlig aften.

En kold øl eller vand er fortrukket af mange som læskende ledsager.

Vores erfaring er, at natmad gerne må være gamle kendinge og også gerne lidt krydret og fyldig.

 

Lune pandestegte frikadeller serveret med marineret kartoffelsalat med kryddergrønt,

hjemmesylt med kernerugbrød og friskkærnet smør

Kr. 125,-

 

Chili Con Carne med syrnet fløde og lune surdejsboller

Kr. 125,-

 

Kokkens natmad:

Smør-selv buffet med rullepølse, leverpostej, saltkød samt oksespegepølse.

Hertil rødløg, stegesky, italiensk salat, karse, grov remoulade, ristede løg.

Rugbrød, krydderfedt og friskkærnet smør.

Kr. 125,-

 

Klik HER for at downloade menuen som PDF