Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.
FROKOSTPAKKER
5 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret) – Klassisk frokostbuffet
–
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Øl, vand, sodavand & husets vine ad libitum
indtil kaffen serveres
Kaffe/te ad libitum samt 1 styk avec
Kr. 695
(hverdage)
Kr. 795
(weekender& helligedage)
6 timers arrangement
Valgfri velkomstdrink
3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret) – Klassisk frokostbuffet
–
Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)
Øl, vand, sodavand & husets vine ad libitum
indtil kaffen serveres
Kaffe/te ad libitum samt 1 styk avec
Kr. 795
(hverdage)
Kr. 895
(weekender& helligedage)
FROKOSTMENUER
3 retters menu
Forret:
Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild
Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke
Rejecocktail af håndpillede rejer m/ hjemmelavet Thousand Island dressing & pango reje
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Klassisk okse cappacio m/ rucola pinjekerner & frisk parmesan
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Hovedret:
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Langtidsstegt kalvefilet stegt m/ persille pesto, årstidens grøntsager, Pom Anna samt svampe sauce
Provencestegt perlehøne serveret m/ årstidens grøntsager
Alle hovedretter er anrettet på tallerken og serveres én gang
(2. servering kr. 50)
Alle vores hovedretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Vælg mellem følgende saucer:
Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce eller svampesauce
Vælg mellem følgende kartofler:
Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter
Sauce samt kartoffer suppleres løbende på bordene
Dessert:
Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is
Creme Bruleé
Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær
3 retter kr. 425,- pr. person
Børn u. 12 år halv pris
Samme menu vælges til hele selskabet
Serveres til minimum 25 personer
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring
8 retters klassisk frokost
Serveres på bordene i skåle/fade á 3 omgange
1. servering:
2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers
Røget laks m/ fennikel, granatæbler, jordskokkechips & dild
Pandestegt rødspættefilet m/ citron og hjemmelavet remoulade
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød, smør & fedt
2. servering:
Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon
Mørbradbøf a la creme m/ bacon & purløg
Frikadeller eller flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål & syltede agurker
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
3. servering:
3 slags gode oste m/ hjemmelavet tilbehør
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
Chokolade mousse kage m/ friske bær
Pris per person:
kr. 425
Børn u. 12 år halv pris – børn u. 2 år gratis
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring
FROKOST HOVEDRETSBUFFET
Serveres forret – opstillet buffet – serveret dessert
Forret:
Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild
Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke
Rejecocktail af håndpillede rejer m/ hjemmelavet Thousand Island dressing & pango reje
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Klassisk okse cappacio m/ rucola pinjekerner & frisk parmesan
Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Hovedretsbuffet:
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto & Rösti kartofler
Provence stegt perlehøne m/ hvidløg, rosmarin & smør stegte kartofler
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.
Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & græskarkerner
Hjemmebagt brød & smør
Dessert:
Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Blomme trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is
Pære belle Helene (sæson)
Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær
Hovedretsbuffeten opstilles
Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet
Pris per person:
kr. 495
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring
FROKOST klassisk BUFFET
Hovedretsbuffet:
2 slags sild m/ rå løg & kapers
Røget Laks m/ marineret fennikel, citroncreme, granatæbler & jordskokkechips
Pandestegte fiskefileter m/ remoulade & citron
Æg & rejer m/ dild & mayonaise
Grønsagstærte
Lun leverpostej m/ bacon & svampe
Flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål
Mørbradbøffer m/ bløde løg & bacon
Flødekartofler
Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon & svampe
Bruchetta m/ soltørret tomat, frisk mozzerella & basilikum
Vegetariske salater
Hjemmebagt rug- og franskbrød m/ smør
Pris per person:
kr. 425
Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring