FROKOST MENUER

Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.

FROKOST


SELSKABSARRANGEMENT FROKOST 5 TIMER

 Regatta Pavillonens 5 timers arrangement i tidsrummet 12.00-17.00

Velkomst, 1 glas Cava med hyldeblomstsaft

3 retters selskabsfrokost vælges fra sæsonkort

eller

Serveret frokost

Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te

1 Cognac eller likør 2 cl.

Kr. 595,- pr. person på hverdage

Kr. 695,- lørdage, søndage og helligdage

Opdækning med hvide stofduge, servietter, hvide lys og blomster

i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.

Klik HER for at downloade menuen som PDF


 

KLASSISK FROKOST

Regatta Pavillonens serveret frokost er vores udgave af den traditionelle familiefrokost med kolde og lune retter. Frokosten bliver serveret i skåle og på fade specielt anrettet til hvert bord.

Serveres i separat lokale til minimum 20 personer.

8 RETTER

2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers

Fanø laks m/ fennikel, granatæbler & jordskokke chips

Pandestegt rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon

Mørbradbøf a la creme af frilandsgris

Frikadeller eller flæskesteg med hjemmelavet rødkål

2 slags gode oste

Hertil hjemmebagt brød, krydderfedt og friskkærnet smør fra Øllingegård

Chokolade mousse kage m/ friske bær

Kr. 375


 

KLASSISK FROKOST

7 RETTER

2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers

Fanø laks m/ fennikel, granatæbler & jordskokke chips

Pandestegt rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon

Mørbradbøf af frilandsgris med bløde løg og hjemmesylt

2 slags gode oste

Hertil hjemmebagt brød, krydderfedt og friskkærnet smør fra Øllingegård

Jordbærkage m/ friske bær

350,-


 

FROKOST 3 RETTER

Forret 

Røget Fanø laks med Peberrodscreme, granatæbler & jordskokke chips

Rejecocktail af håndpillede rejer m/ hjemmelavet Thousand Island dressing & pango reje

Grønne asparges og crudité serveret med sauce mousseline.

Serveret med et drys håndpillede rejer ( supplement kr. 45 )

Klassisk okse Carpaccio m/ ærte creme, høvlet parmesan & ristede nødder

Alle vores forretter serveres med hjemmebagt foccacia brød og friskkærnet smør. 

 

Hovedret 

Skindstegt havkat på perlebyg m/ cremet fiskesauce Svampe farseret perlehøne m/ årstidens lækre grøntsager & små ristede kartofler

Langtidsstegt kalvefilet stegt m/ ramsløgs pesto, grove grøntsager, Pom Anna samt svampe sauce

Svampe farseret perlehøne serveret med spidskålssalat,

årstidens lækre grøntsager, små ristede kartofler samt Madeira sauce

Alle hovedretter er anrettet på tallerken og serveres én gang. 

Sauce samt kartoffelgarniture suppleres løbende. 

Ønskes stegen budt 2. gang er der et tillæg på kr. 35,-. 

 

Dessert 

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & solbær sorbet.

Blomme trifli med knas og let pisket fløde.

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is.

Pære belle Helene.

Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær.

 

3 retter kr. 375,- pr. person 

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.

Serveres til minimum 25 personer.

 


FROKOST BUFFET

Forret 

Vælges fra sæsonkort

 

Hovedrets buffet 

Svampe farseret perlehønebryst

Gode ben grillet med barbecue og honning

Langtidsstegt okseculotte tilberedt med timian og hvidløg

Ovnbagte grove grøntsager

Rå rødbedesalat med græskarkerner og fetaost

Perlebyg salat årstidens grøntsager & sennepsdressing

Små smørstegte kartofler

 

Dessert 

Vælges fra sæsonkort

Kr. 475,- pr. person 

 

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.

Serveres for minimum 30 personer.


NYTÅRSMENU 2017

 

LAD OS TILBEREDE JERES NYTÅRS MENU

Læn dig tilbage og nyd vores lækre nytårsmenu.

Vi tilbyder følgende menu som Take Away til dig og dine gæster:

FORRET:

Tapas af Fanø laks m. granatæbler & jordskokke chips. Tigerrejer m. Gomadressing. Sortfodsskinke m. parmesan & sydlandske oliven

HOVEDRET:

Rosa stegt oksemørbrad m/ Pom Rósti, Unesco kål, ovnstegte rodfrugter, marinerede rødløg & sauce af vilde svampe

 

DESSERT:

Gateau Marcel chokolademousse kage m/  friske bær & hindbærcoulis

KR. 329

You have Successfully Subscribed!