FROKOST MENUER

Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.

FROKOST


SELSKABSARRANGEMENT FROKOST 5 TIMER

 Regatta Pavillonens 5 timers arrangement i tidsrummet 12.00-17.00

Velkomst, 1 glas Cava / alternativt økologisk hyldeblomst u. alkohol

3 retters selskabsfrokost vælges fra sæsonkort

eller

8 retters klassisk frokost á 8 retter

eller

Klassisk frokostbuffet*

Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen

Kaffe og te

1 Cognac eller likør 2 cl.

 

Kr. 645,- pr. person på hverdage

(* 100 kr i tillæg ved valg af frokostbuffet)

Kr. 745,- lørdage, søndage og helligdage

(* 100 kr i tillæg ved valg af frokostbuffet)

Opdækning med hvide stofduge, servietter, hvide lys og blomster i eget lokale med udsigt over Bagsværd Sø.

Alternativt kan drikkevarer afregnes efterforbrug til følgende priser: 

Drikkevarer afregnes efter forbrug:

Husets Hvidvin:  Haut Syrah Cabernet  pr. flaske Kr. 275 

Husets Rødvin: Haut Chardonnay, husets pr. flaske   Kr. 275 

Kaffe/te ad libitum pr. person Kr. 42

Avec Cognac eller Baileys Kr. 35

Sodavand  pr. flaske    Kr.  30 

Øl pr. flaske     Kr.  40 

Special øl fra Skovlyst 0,5 l. pr. flaske Kr. 58


 

FROKOST 3 RETTER

Forret 

Røget laks med Peberrodscreme, granatæbler & jordskokke chips

Rejecocktail af håndpillede rejer m/ hjemmelavet Thousand Island dressing & pango reje

Grønne asparges og crudité serveret med sauce mousseline.

Serveret med et drys håndpillede rejer ( supplement kr. 45 )

Klassisk okse Carpaccio m/ ærte creme, høvlet parmesan & ristede nødder

Alle vores forretter serveres med hjemmebagt foccacia brød og friskkærnet smør. 

 

Hovedret 

Skindstegt havkat på perlebyg m/ cremet fiskesauce Svampe farseret perlehøne m/ årstidens lækre grøntsager & små ristede kartofler

Langtidsstegt kalvefilet stegt m/ ramsløgs pesto, grove grøntsager, Pom Anna samt svampe sauce

Svampe farseret perlehøne serveret med spidskålssalat,

årstidens lækre grøntsager, små ristede kartofler samt Madeira sauce

Alle hovedretter er anrettet på tallerken og serveres én gang. 

Sauce samt kartoffelgarniture suppleres løbende. 

Ønskes stegen budt 2. gang er der et tillæg på kr. 35,-. 

 

Dessert 

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & solbær sorbet.

Blomme trifli med knas og let pisket fløde.

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is.

Pære belle Helene.

Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær.

 

3 retter kr. 375,- pr. person 

Der vælges én forret, én hovedret og én dessert til hele selskabet.

Serveres til minimum 25 personer.

 


KLASSISK FROKOST

Regatta Pavillonens serveret frokost er vores udgave af den traditionelle familiefrokost med kolde og lune retter. Frokosten bliver serveret i skåle og på fade specielt anrettet til hvert bord.

Serveres i separat lokale til minimum 20 personer.

8 RETTER á 3 servering

1.  servering:

2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers

Røget laks m/ fennikel, granatæbler & jordskokke chips

Pandestegt rødspættefilet med citron og hjemmelavet remoulade

2. servering

Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon

Mørbradbøf a la creme 

Frikadeller eller flæskesteg med hjemmelavet rødkål

3. servering

2 slags gode oste

Hertil hjemmebagt brød, krydderfedt og friskkærnet smør fra Øllingegård

Chokolade mousse kage m/ friske bær

Kr. 375


 

FROKOST BUFFET

Forret 

Vælges fra sæsonkort

Hovedrets buffet 

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto & Rösti kartofler

Provence stegt lamme chops m/ hvidløg, rosmarin & smør stegte kartofler

Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.

Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum

Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & nødder

Hjemmelavet foccacia brød m/ smør

Dessert 

Vælges fra sæsonkort

Kr. 475,- pr. person 

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.

Serveres for minimum 30 personer.