FROKOST MENUER

Regatta Pavillonen tilbyder en rig variation af både menusammensætninger samt vine. Nedenfor kan du læse om vores forskellige menuer samt selskabsmenuer der kan tilpasses enhver lejlighed.


FROKOSTPAKKER

5 timers arrangement

Valgfri velkomstdrink

3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret) – Klassisk frokostbuffet

Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Øl, vand, sodavand & husets vine ad libitum
indtil kaffen serveres

Kaffe/te ad libitum samt 1 styk avec

Kr. 650
(hverdage)
Kr. 750
(weekender& helligedage)

6 timers arrangement

Valgfri velkomstdrink

3 retters selskabsmenu
eller
Klassisk frokost (8 retter serveret) – Klassisk frokostbuffet

Frokost Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Øl, vand, sodavand & husets vine ad libitum
indtil kaffen serveres

Kaffe/te ad libitum samt 1 styk avec

Kr. 750
(hverdage)
Kr. 850
(weekender& helligedage)


FROKOSTMENUER

3 retters menu

Forret:
Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild

Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke

Rejecocktail af håndpillede rejer m/ hjemmelavet Thousand Island dressing & pango reje

Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce

Klassisk okse cappacio m/ rucola pinjekerner & frisk parmesan

Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Hovedret:
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Langtidsstegt kalvefilet stegt m/ persille pesto, grove grøntsager, Pom Anna samt svampe sauce

Provencestegt perlehøne serveret m/ årstidens grøntsager

Alle hovedretter er anrettet på tallerken og serveres én gang

Alle vores hovedretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør
Vælg mellem følgende saucer:
Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce, svampesauce, * morkelsauce ( tillæg kr. 25 )

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter

Sauce samt kartoffer suppleres løbende på bordene

Dessert:

Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær

Blomme trifli med knas og let pisket fløde (sæson)

Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is

Pære belle Helene (sæson)

Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær

3 retter kr. 375,- pr. person 

Børn u. 12 år halv pris

Samme menu vælges til hele selskabet

Serveres til minimum 25 personer

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring


8 retters klassisk frokost

Serveres på bordene i skåle/fade á 3 omgange

1. servering:
2 slags hjemmelavet sild m/ rå løg & kapers
Røget laks m/ fennikel, granatæbler, jordskokkechips & dild
Pandestegt rødspættefilet m/ citron og hjemmelavet remoulade
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød, smør & fedt

2. servering:
Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe & bacon
Mørbradbøf a la creme m/ bacon & purløg
Frikadeller eller flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål & syltede agurker
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør

3. servering:
3 slags gode oste m/ hjemmelavet tilbehør
Hertil hjemmebagt rug- & franskbrød & smør
Chokolade mousse kage m/ friske bær

Pris per person:
kr. 375

Børn u. 12 år halv pris – børn u. 2 år gratis

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring


FROKOST HOVEDRETSBUFFET

Serveres forret – opstillet buffet – serveret dessert

Forret:
Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild
Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke
Rejecocktail af håndpillede rejer m/ hjemmelavet Thousand Island dressing & pango reje
Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce
Klassisk okse cappacio m/ rucola pinjekerner & frisk parmesan

Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Hovedretsbuffet:
Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto & Rösti kartofler
Provence stegt perlehøne m/ hvidløg, rosmarin & smør stegte kartofler
Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto
Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.
Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum
Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & græskarkerner
Hjemmebagt brød & smør

Dessert:
Gateau Marcel chokolade mousse kage med hindbærcoulis & vaniljeis samt friske bær
Blomme trifli med knas og let pisket fløde (sæson)
Æble crumble kage af årstidens æbler, friske bær & vanilje is
Pære belle Helene (sæson)
Mandelkurv m/ 2 slags is & friske bær

Hovedretsbuffeten opstilles
Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet

Pris per person:

kr. 475

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring


FROKOST klassisk BUFFET

Hovedretsbuffet:

2 slags sild m/ rå løg & kapers

Røget Laks m/ marineret fennikel, citroncreme, granatæbler & jordskokkechips

Pandestegte fiskefileter m/ remoulade & citron

Æg & rejer m/ dild & mayonaise

Grønsagstærte

Lun leverpostej m/ bacon & svampe

Flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål

Mørbradbøffer m/ bløde løg & bacon

Flødekartofler

Hjemmelavet hønsesalat m/ bacon & svampe

Bruchetta m/ soltørret tomat, frisk mozzerella & basilikum

Vegetariske salater

Hjemmebagt rug- og franskbrød m/ smør 

Pris per person:

kr. 375

Alle priser er inkl. lokaleleje, opdækning m/ hvide duge, stearinlys & blomster, betjening samt rengøring