bryllup

I Regatta Pavillonen

Bryllupsfest i naturskønne omgivelser

En mindeværdig dag

Jeres bryllup er en af livets helt store begivenheder. I siger ja til hinanden på en glædens dag, foran familie og venner.

Vi ved at en bryllupsfest også kan medføre mange forventninger og nerver. Derfor er planlægningen og timingen utrolig afgørende da alting skal gå op i en højere enhed.

Personlig og professionel rådgivning

Når I vælger at holde jeres bryllupsfest i Regatta Pavillonen, kan I forvente et tæt samarbejde med vores eventkoordinator. I fælleskab planlægger vi jeres store fest så jeres forventninger bliver indfriet.

I kirke, på Rådhuset eller vielse på stedet ?

Vi tilbyder også vielse på vores flotte terasse med Bagsværd Sø i baggrunden. Mange ægtepar har gennem tiden blevet viet os. Kontakt os for at høre mulighederne for dette. 

 

ARRANGEMENT 7 TIMER

 Regatta Pavillonens 7 timers arrangement i tidsrummet 18.00-01.00

Velkomst, 1 glas Cava

3 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort

Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arragementet

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. samt chokolade

Natmad kan tilkøbes for kr. 95

Bar med øl, sodavand og husets vin

Kr. 1.195,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus

Kr. 1.295,- pr. person

Cocktails kan tilkøbes for kr. 95 pr. person

Børn u. 11 år kr. 795

ARRANGEMENT 9 TIMER

 Regatta Pavillonens 9 timers arrangement i tidsrummet 18.00-03.00

Velkomst, 1 glas Cava

4 retters selskabsmiddag – vælges fra sæsonkort

Hovedretsbuffet (tillæg kr. 100)

Husets hvid-, rød- og dessertvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under hele arrangementet

Kaffe og te 1 Cognac eller likør 2 cl. samt chokolade

Natmad kl. 02.00 Vælges fra kort

Bar med øl, sodavand og husets vin

Kr. 1.495,- pr. person

Bar med øl, sodavand, husets vin og spiritus

Kr. 1.595,- pr. person

Cocktails kan tilkøbes for kr. 95 pr person

Børn u. 11 kr. 995

aftenmenu

Sæsonkort

Forretter:

Røget laks m/ citroncreme, fennikel, granatæbler, jordskokke chips & dild

Tapas af pango reje, røget laks & Serrano-skinke

Varm røget laks med urtecreme, edamame bønner & marinerede rødløg

Ovnstegt kulmule m/ urter i julienne & cremet fiskesauce

Carpaccio med høvlet parmesan, soltørrede tomater & pinjekerner

Vitello Tonnato med tuncreme & kapers

Alle vores forretter serveres m/ hjemmebagt brød & smør

Mellemretter:

Stegte kammuslinger m/ blomkålscreme & jordskokke chips

Serrano-skinke m/ parmesan & blandede oliven

Champagne Granité m/ citronmelisse

Jordskokkesuppe m/ Creme fraiche

Hovedretter:

Skindstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Ovnstegt laks med årtidens grønt & hummersauce. Inklusive valgfri kartoffel

Provence stegt Unghanebryst m/ små kartofler, forårsgrønt & skysauce

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, årstidens garniture, svampesauce samt valgfri kartoffel

Oksemørbrad m/ årstidens garniture, valgfri sauce & kartoffel ( kr. 75 i tillæg)

Vælg mellem følgende saucer:
Bordelaise, skysauce, Bearnaise, Madeira sauce eller svampesauce

Vælg mellem følgende kartofler: 

Pom Anna, Pom rissoles, Pom Duchesse. Pom Rösti eller Grove fritter

Serveres anrettet på tallerken

Desserter:

Gateau Marcel chokolade mousse kage med skovbærcoulis & vaniljeis samt friske bær

Rabarber trifli med knas og let pisket fløde (sæson)

Lime Cheese cake med mango

2 slags is med marengs & friske bær

Samme menu vælges til hele selskabet

 

 

aftenbuffet

Serveres for min 25 gæster

Forret

Vælges fra sæsonkort

Hovedretsbuffet

Langtidsstegt kalvefilet m/ persille pesto, Rösti kartofler & svampesauce

Provence stegt perlehøne m/ hvidløg, rosmarin & smør stegte kartofler

Ovnstegt kulmule serveret med krydderurte risotto

Perlebyg salat m/ soltørrede tomater, græskarkerner, marinerede rødløg & sydlandske oliven.

Tomat salat m/ boffel mozzarella & basilikum

Salat af napolitana m/ pesto, feta ost, melon, druer & nødder

Hjemmelavet foccacia brød m/ smør

Dessert

Vælges fra sæsonkort

Der vælges én forret og én dessert til hele selskabet.