Julefrokost
m/ musik & dans fra kl 18 til 01
Datoer: Fredag d. 29/11 – Fredag d. 6/12 – Fredag d. 13/12
Inviter venner, familie eller kollegaer og få en festlige aften med lækker julemad og god stemning.
Julebuffet:
Dijon sild m/ rå løg & kapers – Karry sild m/ æble, rå løg & kapers – Hjemmelavede stegte sild – Pandestegte rødspætter m/ hjemmelavet remoulade, dild & citron – Æg & rejer m/ mayonaise dild & citron – Røget laks m/ citron creme, fennikel, granatæbler, dild & jordskokke chips – Tarteletter m/ høns i asparges – Mørbradbøf m/ champignon a la crème – Medister m/ hjemmelavet surt – Flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål – Lun leverpostej m/ bacon & champignon – Hjemmelavet sylte m/ grovkornet sennep – Hjemmelavet hønsesalat m/ champignon & bacon – Rødkålsalat vendt i balsamico/honning/olie med – Granatæbler & hasselnødder – Rødbedesalat med appelsin og valnødder – 2 slags oste m/ druer – Ris a la mande med kirsebærsauce – Hjemmebagt rugbrød & franskbrød – Smør & fedt
Drikkevarer:
Husets øl, vin, vand & kaffe/te ad libitum på buffet
Pris:
Per person kr. 950 (inkl. Moms)
Bordbestilling nødvendig!
Bestil bord på tlf: 5155 7584 eller via mail: info@regatta-pavillonen.dk