Menu fredag d. 22. februar 2019
Hver fredags tilbyder Regatta Pavillonen Tapas Take Away. Hver uge sammensætter vi nye lækre tapas menuer som du kan afhente i Restauranten.
Alt maden er tilberedt og klar til at spise.
MENU DEN 22. FEBRUAR 2019
1. Lamme chops stegt i rosmarin
2. Serrano skinke m/ høvlet parmesan & sydlandske oliven
3. Græsk salat med fetaost & oliven
4. Chili & hvidløgs marinerede tigerrejer
5. Marineret kartoffel salat m/ purløg & tomater
6. Tomme de savoie med sydlandske oliven
7. Hvid chokolade Brownie
Pris: 125 kr (ved bestilling af minimum 2 personer)
Hjemmebagt Foccacia brød for 2 personer: kr. 20
Bestil senest torsdag på telefon: 5155 7584 eller på mail: info@regatta-pavillonen.dk
Den færdige tapas afhentes hver fredag i Restauranten ml. kl 16.30 og 17.30