Julefrokost a la carte 2017

Fra fredag d. 1 december holder vi åbent fredage, lørdage og søndage for a la carte julefrokost fra kl. 12.00 – 16.00 i Restauranten på Regatta Pavillonen.

Menuerne serveres á 3 serveringer ved bordet.

Ring til os på tlf. 5155 7584 og bestil bord, så sørger vi for at i får en hyggelig eftermiddag med udsigt over Bagsværd sø.

 

JULEFROKOST A LA CARTE


 

MENU 1:

Mild Dijonsild m/rå løg & kapers

Karrysild m/ æble, rå løg & kapers

Pandestegt rødspættefillet m/remoulde & citron

Flæskesteg af frilandsgris m/hjemmelavet rødkål

2 slags ost m/tilbehør

eller

Ris a la mande m/kirsebær sauce

Hjemmebagt rugbrød & franskbrød

Frisk kærnet smør & fedt

Pris: 295 kr.

 

MENU 2:

Mild Dijonsild m/rå løg & kapers

Karrysild m/ æble, rå løg & kapers

Pandestegt rødspættefillet m/remoulde & citron

Fanølaks m/ citron creme & fennikel

Flæskesteg af frilandsgris m/hjemmelavet rødkål

Mørbrad af frilandsgris m/

champignon a la creme

Hjemmelavet hønsesalat m/ svampe

2 slags ost m/tilbehør

eller

Ris a la mande m/kirsebær sauce

Hjemmebagt rugbrød & franskbrød

Frisk kærnet smør & fedt

Serveres á 4 omgange

Pris: 395

 

JULEPLATTE:

Mild Dijon sild m/ rå løg & kapers

Pandestegt rødspætte m/ remoulade

Hjemmelavet hønsesalat m/ purløg & bacon

Flæskesteg af frilandsgris m/ hjemmelavet rødkål

Ost eller Ris a la mande

Kr. 229

VINE


MOUSSERENDE:

Cava Brut Reserva, Segura Viudas kr. 65,- pr. glas

Cremant de Bourgogne kr. 75,- pr. glas

HVIDVINE:

Sainte Peyre Chardonnay 2016 kr. 275,-

Laurent Miquel Viognier/chardonnay 2016 kr. 295,-

Villa Antinori Bianco 2015 kr. 325,-

Gunderloch Riesling Trocken 2015 kr. 375,-

Chablis 2015, Domaine Jean Collet kr. 425,-

RØDVINE:

Les Grands Chemins 2016 kr. 275,-

Laurent Miquel Syrah-Grenache 2015 kr. 295,-

Villa Antinori Rosso Toscana 2014 kr. 375,-

Homeland Zinfandel 2016 kr 325,-

Côtes du Rhône, Les Forots 2015 kr.375,-

Bourgogne Rouge 2014 kr. 475,-

DESSERTVIN:

Chateau Septy 2013 (1/2 fl) kr. 275,-

Sauternes, Reflets de Carbonnieu 2010 (1/1) kr. 495,-


NYTÅRSMENU 2017

 

LAD OS TILBEREDE JERES NYTÅRS MENU

Læn dig tilbage og nyd vores lækre nytårsmenu.

Vi tilbyder følgende menu som Take Away til dig og dine gæster:

FORRET:

Tapas af Fanø laks m. granatæbler & jordskokke chips. Tigerrejer m. Gomadressing. Sortfodsskinke m. parmesan & sydlandske oliven

HOVEDRET:

Rosa stegt oksemørbrad m/ Pom Rósti, Unesco kål, ovnstegte rodfrugter, marinerede rødløg & sauce af vilde svampe

 

DESSERT:

Gateau Marcel chokolademousse kage m/  friske bær & hindbærcoulis

KR. 329

You have Successfully Subscribed!