a la carte

Hver fredag og lørdag har restauranten åben for a la carte ml. kl 17.30 og 22.

Bordbestilling er nødvendig på tlf: 5155 7584 eller info@regatta-pavillonen.dk

 

FORETTER

 

Rejecocktail af håndpillede rejer m/ panko reje, salat 

& hjemmelavet Thousand Island dressing

 Kr 125

 

 Røget laks på citroncreme m/ granatæber & jordskokke chips 

Kr 119

 

Panko paneret Tigerrejer

m/ sød chili sauce

Kr 99

 

 Serrano skinke  

m/ parmesan & blandede oliven 

Kr.99

 

Okse Carpaccio

m/ høvlet parmesan, semi dried tomater & ristede pinjekerne

Kr 119

 

 HOVEDRETTER

 

Pandestegt rødspættefilet

m/ smør stegte kartofler

Kr 199

 

Skindstegt Kulmule

 serveres med perlebyg eller smør stegte kartofler, årstidens

grønt & fiske sauce 

Kr. 225

 

Bøf af Ribeye 200 gram.

m/ hjemmelavet béarnaise, årstidens grønt & fritte

Kr. 245

 

Wienersnitzel af kalvefilet,

 serveres m/ brasede kartofler, ærter & smørsauce

 Kr. 199

 

 Hjemmelavet Fish & chips

 m/ tartare sauce

 Kr. 179

 

Hjemmelavet burger

200g oksekød, med cheddar ost, bacon, salat, ketchup, aioli, & fritter

 Kr 145

 

Vegetar burger m/ falafel

  Salat & fritter 

 Kr 145

 

DESSERTER

 

Gateau Marcel Chokolade mousse kage 

m/ friske bær 

 KR. 55

 

Æbletrifli m/ knas & letpisket fløde

 KR. 55

 

 

Creme Brulie

 Kr 65

 

Hvid chokolade Brownie m/ friske bær

 Kr 52

 

 

Husets oste- tallerken af 3 gode oste samt hjemmelavet tilbehør

 Kr 99

 

 BØRNEMENU

 

Alle hovedretter til u. 11 år halv portion

 

Børne tapas

 Rødspætte med remoulade, fritter  lillebrors ostehaps, agurkestave, frugt, pålægschokolade & hjemmebagt rugbrød

Kr. 89

 

Rødspætte filet m/ pommes frites & remoulade

Kr. 89

 

Alle hovedretter på nær burgere, kan bestilles i ½ størrelse til halv pris til børn